EduArte Klantendag 2017

Op dinsdag 14 maart 2017 organiseren wij een EduArte Klantendag in de ReeHorst te Ede.

Gedurende de dag wordt u geïnformeerd over ontwikkelingen rondom EduArte. Uit de evaluatie van onze vorige klantendag is gebleken dat de bezoekers ook veel waarde hechten aan de mogelijkheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere EduArte gebruikers. Met deze wens houden wij rekening bij de vaststelling van het programma.

Na een plenaire opening krijgt u gedurende de klantendag de mogelijkheid om in kleinere groepen parallelle sessies bij te wonen, waaronder Digitaal Leren en Lesgeven en de Onderwijsportalen. U kunt zelf een keuze maken uit het aanbod van sessies afhankelijk van uw persoonlijke interessegebieden.

Neem uw collega's mee
Wij bevelen het van harte aan om deze dag met vertegenwoordigers uit zowel de onderwijs- als de administratieve organisatie te bezoeken! U bent dan ook vrij om deze uitnodiging door te spelen naar andere geïnteresseerden van uw instelling.

Wij ontvangen u graag op dinsdag 14 maart vanaf 09.30 uur in de ReeHorst. U ontvangt later uitgebreidere informatie over het programma van onze klantendag. U kunt zich hier vast aanmelden voor de klantendag.

Graag tot ziens op 14 maart!

Met vriendelijke groet,
Educus