EduArte Klantendag

EduArte klantendag
18 november 2015

Graag nodigen wij u uit om op woensdag 18 november 2015 aanwezig te zijn bij de EduArte klantendag in de Amsterdam Arena. Klik hier voor een routebeschrijving inclusief parkeermogelijkheden.

Tijdens deze dag bieden wij u een aantal interessante sessies aan over nieuwe ontwikkelingen rondom EduArte en ICT in het onderwijs. Gedurende de dag is er ruim de gelegenheid om bij te praten met collega’s van andere MBO-instellingen en medewerkers van Educus en Topicus. 

 Programma

09.00 uur Ontvangst

10.00 uur Opening

De aftrap van de dag wordt gegeven door Wijnand Spring in ’t Veld, CEO van de Iddink Groep. 
De rationale achter de Educus overname en lange termijn visie van Iddink worden toegelicht. 
“De acquisitie van Educus geeft Iddink een unieke kans om een grotere rol te spelen in de BVE markt en onderwijsinstellingen te ondersteunen met innovatieve oplossingen voor diverse onderwijsprocessen”, aldus Wijnand Spring in ’t Veld. 
 
  10.30 uur Roadmap EduArte
In een plenaire presentatie tonen we u onze stip op de horizon en ontvouwen we onze plannen voor EduArte. Een doorkijk wordt gegeven naar de geplande ontwikkelingen.
 
11.30 uur Parallelle sessies
 
Afhankelijk van uw persoonlijke interessegebieden kunt u een keuze maken uit onderstaande sessies:
      
  • De EduArte portalen: een op maat gesneden toegang voor iedereen
  • Praktijkleren: van A tot Z ondersteund
  • Het nieuwe BRON: geen toekomst maar realiteit
  • EduArte Workflow: processturing in optima forma
  • Toetsen: combineer leermiddelen en logistiek

Klik hier voor een beschrijving van de sessies.

 12.30 uur Lunch

Tijdens de lunch is er gelegenheid om deel te nemen aan ‘Touch the Grass’ (een kort bezoek aan de rand van het gras).

13.30 uur Parallelle sessies
 
14.30 uur Trendwatcher Ruud Veltenaar
 
"De wereld verkeert niet in een economische of financiële crisis maar in een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. De invloed van deze transformatie op ons leven, werk en ook het onderwijs is enorm groot en diepgaand. Binnen het onderwijs zal de focus verschuiven van klassikaal onderwijzen naar gepersonaliseerd leren. De masterlezing “Stop Stealing Dreams” biedt helderheid over de toekomst en technologisering van het onderwijs en biedt hoop op minder collectief onderwijzen en meer gepersonaliseerd leren buiten school. Exponentiële technologieën zorgen uiteindelijk voor een algehele ontsluiting en disintermediatie van het onderwijs, met grote impact op bestaande systemen, methoden en processen binnen het onderwijs”.
 
Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher en bijzonder hoogleraar aan de London Business School en behoort, met een gemiddelde score van 9.1 voor inhoud en performance en ruim 200 lezingen per jaar, tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in de markt.
 
15.30 uur Borrel
 

Neem uw collega’s mee

Wij bevelen het van harte aan om deze dag met vertegenwoordigers uit zowel de onderwijs- als de administratieve organisatie te bezoeken!
 
De klantendag is interessant voor alle gebruikers van de Eduarte suite. Er zal ook worden in gegaan op de functionaliteiten en portalen voor docenten en onderwijsbegeleiders. Wij verzoeken u om de uitnodiging breed te verspreiden binnen uw instelling. Veel dank hiervoor.
 
Graag tot ziens op 18 november!