Release Training

NIEUW: RELEASE-TRAINING

De nieuwste release van EduArte, release 2.50, die in november in gebruik wordt genomen bevat vele nieuwe en mooie functionaliteiten. Zowel aan de EduArte classic kant als aan de kant van de Portalen en Digitaal Leren en Lesgeven.

Zo kunt u gebruik maken van nieuwe mogelijkheden bij Digitaal Aanmelden, is er een wachtlijst functionaliteit gekomen en kunt u van nieuwe mogelijkheden in Workflow gebruik maken. De BRON functionaliteit is verbeterd en het diplomeringsproces is strakker in te richten.

In de Portalen hebben de praktijkopleider en de onderwijsbegeleider uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot de Stagewijzer. Plagiaatcontrole wordt toegevoegd. De basis van Online toetsen met Quayn en de eerste stap in het integreren van content komen beschikbaar.

Kortom: elke module bevat aanpassingen en verbeteringen die voor u zeer interessant kunnen zijn.

Vanaf nu bieden we u de mogelijkheid om vóór de uitrol van de release, in één dag een training over de nieuwe release te volgen. Deze training wordt verzorgd door ons Productteam. U krijgt uitleg over nieuwe mogelijkheden en hoe u ze kunt gebruiken en inrichten in uw organisatie. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen hierover.

Deze training is speciaal bedoeld voor functioneel beheerders en vindt plaats in Ede in onze cursusruimte.

U bent van ons gewend dat er releasenotes geleverd worden, waarin kort beschreven staat wat de nieuwe en gewijzigde mogelijkheden zijn. Deze ontvangt u uiteraard nog steeds. Deze dag is een interessante en waardevolle aanvulling daarop.

Omdat dit een nieuwe training is, bieden we u deze aan voor een introductieprijs van € 100,= exclusief btw per deelnemer. In dit bedrag zijn lunch, koffie en thee inbegrepen.
             
De geplande trainingen op 19 en 24 oktober zijn al vol. U kunt zich via het inschrijfformulier nog wel aanmelden.  Bij voldoende belangstelling wordt er nog een derde cursusdag ingepland.

N.B.
* Tot 2 weken voor aanvang van de training kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren, daarna brengen wij de kosten van de training (€ 100,= per persoon) in rekening.
* Indien u niet aanwezig kunt zijn, is het wel mogelijk een collega in uw plaats te laten gaan.