Training EduArte Release 2.51

 EduArte training release 2.51

Gezien de positieve reacties die we hebben ontvangen na de EduArte training release 2.50 willen we het aanbieden van dergelijke trainingen continueren.

Halverwege februari 2018 gaat EduArte release 2.51 naar de EduArte productie- omgevingen. Voorafgaand willen we geïnteresseerden in de gelegenheid stellen een training gericht op deze release bij te wonen. De training wordt verzorgd door ons productteam. U krijgt uitleg over de nieuwe mogelijkheden van de release en hoe u deze kunt gebruiken en inrichten binnen uw eigen organisatie. De training is vooral bestemd voor functioneel beheerders en vindt plaats in onze trainingsruimte te Ede.

Belangrijke ontwikkelingen in release 2.51 zijn onder meer:
* Uitbreiding van gegevensgebieden die u in EduArte kunt verwijderen of archiveren zodat u de tools heeft om de administratie op orde te houden.
* Beschikbaar komen van een examendossier bij de student.
* Veilige externe documentenopslag in de cloud.
* Whitelabel 2.1.
* Verbeteringen in de module toets- en examenlogistiek.
* Uitbreiding van de EduArte portalen voor de mentor op het gebied van de begeleiding van de student zowel algemeen als voor de BPV. Uitbreiding van het Ouderportaal. Uitbreiding van het lespaneel in de agenda.
* Optimalisatie van Digitaal Leren en Lesgeven met betere overzichten voor de student en de docent. Uitbreidingen m.b.t. het creëren van de studie- en stagewijzer. Meer mogelijkheden voor het uploaden van bestanden door docent en student.

De releasetraining neemt een dagdeel in beslag en wordt aangeboden op 6, 13 en 15 februari 2018 van 09.00 tot 12.00 uur in onze trainingsruimte in Ede.

De kosten voor deze training bedragen € 100,= exclusief btw per deelnemer. In dit bedrag zijn koffie/thee en een lunch inbegrepen.

N.B.
* Tot 2 weken voor aanvang van de training kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren, daarna brengen wij de kosten van de training (€ 100,= per persoon) in rekening.
* Indien u niet aanwezig kunt zijn, is het wel mogelijk om kosteloos een collega in uw plaats te laten gaan.
* Per training kunnen wij 20 deelnemers plaatsen, plaatsing gebeurt op basis van binnenkomst van de aanmeldingen.

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de EduArte training release 2.51.