Nieuwsbrief EduArte april 2017

Nieuws uit de ontwikkelteams

Lees hier meer over release 2.49 en verder.

Onderwijsgroep Tilburg kiest opnieuw voor EduArte

Gerard Sanberg van Onderwijsgroep Tilburg vertelt er meer over. Klik hier voor zijn toelichting.

Archivering op de planning

Educus volgt de ontwikkelingen bij saMBO-ICT rondom archivering op de voet. Eind 2017 worden de eerste stappen gezet richting functionaliteit ten behoeve van archivering binnen de wettelijke kaders. Hierbij gaan we uit van een minimale variant welke we stapsgewijs uitbreiden.

Facet koppeling klaar voor gebruik

De facet-koppeling staat klaar, echter, om de koppeling in gebruik te kunnen nemen dient uw instelling een toestemmingsverklaring aan Facet te ondertekenen. Dan zal Facet uw instelling op EduArte aansluiten en is de koppeling operationeel. Voor meer informatie over de toestemmingsverklaring verwijzen we u graag naar Facet: helpdeskfacetantispam@ln.oud. Heeft u deze toestemming geregeld en wilt u aan de slag met de inrichting in EduArte? We helpen u graag met ons consultantsteam.

EduArte Klantendag 14 maart 2017

De keynote werd als zeer goed beoordeeld. De ene zaal zat echter té vol ten opzichte van de andere. Er waren ‘schot in de roos’ sessies, er waren ook sessies waar u meer van had verwacht. Klik hier voor een samenvatting van de dag.

EduArte Portalen: Kahoot!

Tijdens de sessie rondom de EduArte Portalen op de EduArte klantendag van afgelopen 14 maart en ook daarna hebben we enthousiaste reacties ontvangen over de quizvorm waarin de sessie was gegoten. Voor de geïnteresseerden en uiteraard voor de aanwezigen hier wat uitslagen en feedback op een rij.

EduArte Studentenportaal online bij Scalda

Op de site van Scalda is een artikel geplaatst over het nieuw in gebruik genomen Studentenportaal van EduArte. Klik hier voor een deelverzameling. Via deze link komt u bij het originele artikel.

Een nieuwe EduArte authenticator; een groot project, belangrijk voor u

Recentelijk zijn we binnen Educus begonnen met het inbouwen van een nieuwe authenticator voor EduArte. Lees hier meer over deze ontwikkeling.

EduArte Communicatie

Bij de volgende congressen/bijeenkomsten kunt u dit jaar EduArte zeker tegenkomen.
* MBO-congres 22 mei 2017
* saMBO-ICT conferentie op 5 en 6 oktober 2017 bij Rijn IJssel te Arnhem.
* De SURF Onderwijsdagen op 7 en 8 november 2017.

Voor meer informatie over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een presentatie, neem contact op met Educus: Geke van Dijk, Geke.vanDijkantispam@ln.sucude