T&E Logistiek versterkt met Facet en TOA

Webservicekoppeling met Facet

Momenteel wordt er hard ontwikkeld om de webservicekoppeling met Facet in versie 2.48 op te leveren. Deze versie integreert de module Toets- en Examenlogistiek met het examenafnamepakket Facet.
We passen onze toetsinstrumenten en toetsmomenten zo aan dat ze individueel en collectief uitgewisseld kunnen worden via een webservicekoppeling. De grote kracht van de module zit in de mogelijkheid om studenten volgens diverse voorwaarden wel of niet te koppelen aan een examenmoment. U heeft straks geen omkijken meer naar de ex- en import van gegevens.
Uiteraard wordt de import van resultaten via een webservicekoppeling niet vergeten.

Webservicekoppeling Toets- en Examenlogistiek met TOA

Momenteel kunnen student-, groep- en organisatiegegevens al uitgewisseld worden met TOA via webservices. Ook worden er resultaten van de toetsen weer automatisch in EduArte geïmporteerd. 

In versie 2.48 gaan we nog een stap verder. Als toetsbeheerder kunt u de planning van TOA toetsen doen in de module Toets- en Examenlogistiek. We breiden de module zo uit dat de toetsinstrumenten en toetsmomenten bruikbaar zijn om de volledige planning voor TOA in vast te leggen. Vervolgens verzamelt u de studenten in EduArte om het toetsmoment compleet te maken en dit wordt naar TOA gecommuniceerd voor afname en beoordeling.

Terug naar de Nieuwsbrief