Nieuwsbrief EduArte februari 2017

Dinsdag 14 maart 2017: EduArte Klantendag

Op 14 maart a.s. organiseren wij een EduArte Klantendag in de ReeHorst te Ede. Bent u nog niet ingeschreven, klik dan hier voor meer informatie over de dag. Met de button onderaan deze nieuwsbrief kunt u zich aanmelden voor de klantendag.

Release 2.49 highlights EduArte

Het EduArte ontwikkelteam is druk bezig met release 2.49. Lees hier meer over deze aankomende release.

Ontwikkelingen EduArte Portalen en Digitaal Leren en Lesgeven

Ook voor de Portalen en Digitaal Leren en Lesgeven komen er enkele mooie functionaliteiten aan in release 2.49. Lees hier meer over deze toevoegingen.

ID-College: keuze voor keuzedelen vastleggen in EduArte

Studenten van het ID-College geven sinds kort hun keuze voor keuzedelen door via EduArte. Het ID-College maakt gebruik van de module onderwijslogistiek (OLS) van EduArte en heeft besloten om hier de keuzes die studenten maken voor keuzedelen in vast te leggen. Dunja Sanders en Kathelijne Dijkstra, Functioneel beheer EduArte SSC Administraties van het ID-College vertellen hierover in een artikel  gepubliceerd in ‘Herziening MBO’ van januari 2017. Lees hier het artikel.

EduArte Communicatie

Voor meer informatie over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een presentatie, neem contact op met Educus:

Geke van Dijk, Geke.vandijkantispam@ln.sucude