Nieuwsbrief EduArte september 2017

Nieuws uit de ontwikkelteams

Wat komt eraan in release 2.50? Er zijn vele toevoegingen op het gebied van Toets- en examenlogistiek, BPV Matching, Workflow, de Portalen, Digitaal Leren en Lesgeven etcetera. U leest het hier, gecombineerd met een korte vooruitblik naar de daaropvolgende release.

Het Arcus Leeuwenborgh Techniekcollege

In Zuid-Limburg hebben de EduArte klanten Arcus College en Leeuwenborgh de handen in één geslagen om alle technische MBO opleidingen gezamenlijk aan te bieden vanuit een nieuwe organisatie: het Techniekcollege. Een dergelijk project is een omvangrijke onderneming en een belangrijk onderdeel daarvan is het nieuwe gebruik van EduArte. Alle opleidingen en studenten zijn ondergebracht in de EduArte-omgeving van het Arcus College. Dit heeft de nodige voeten in de aarde gehad. Daarom hebben we Frans Hoofwijk, teamleider functioneel beheer & PMI van Leeuwenborgh bereid gevonden achtergronden over het project te delen. Lees hier het gehele interview.

Nieuw! Release training vanaf 2.50

Vanaf release 2.50 kunt u deelnemen aan de EduArte releasetrainingen. Lees hier meer over de eerste training in het najaar.

Iddink Groep 100% eigenaar van EduArte

Hierbij kunnen wij u met gepaste trots melden dat Educus BV, onderdeel van Iddink Groep, vanaf 8 september 2017 100% eigenaar is van het digitale leerplatform EduArte. In goed overleg met Topicus Onderwijs, heeft de Iddink Groep het intellectueel eigendomsrecht nu 100% in handen. Het aankomende jaar zullen wij gebruiken om de overdracht goed te volbrengen.

Wij zijn Olav Løite en zijn team bij Topicus dankbaar voor de solide basis die zij de afgelopen jaren hebben gecreëerd. Olav zal samen met zijn team borgen dat de kennis van het platform adequaat en vakkundig wordt overgedragen aan het Iddink Groep team. Hierover zijn afspraken gemaakt die waarborgen dat u, onze klant, hier niets van zult merken.

Wij zijn zeer content met deze 100% verwerving. Op deze manier kunnen wij onze krachten binnen de Iddink Groep bundelen en onze positie binnen de MBO markt verder verstevigen. Maar veel belangrijker nog voor u: betere oplossingen bieden.     


Uitbreiding ondersteuning door Servicedesk EduArte

Vanaf 4 september heeft de Servicedesk van EduArte de dienstverlening uitgebreid. Het melden van problemen of vragen hoeft niet meer uitsluitend via Clientele. U kunt nu ook direct met een tweedelijns medewerker contact opnemen om uw vraag te bespreken.

Heeft u een vraag over EduArte waarvan u niet direct weet hoe u dit moet melden? Of u wilt graag even telefonisch contact om een melding te bespreken?
U kunt dan rechtstreeks een van onze specialisten spreken. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 11.00 via telefoonnummer 088-9898899.

Bij vragen of problemen die niet direct opgelost kunnen worden, zal dan samen met u een melding worden gemaakt. Wij kunnen u op die manier op de hoogte houden van de oplossing. Clientele blijft ons systeem waarmee we u informeren over de afhandeling van meldingen, vragen en wensen.

Uiteraard blijft het snel en direct melden van een vraag of probleem via Clientele altijd mogelijk.
 

EduArte Communicatie

SURF Onderwijsdagen
Op dinsdag 7 en woensdag 8 november 2017 zijn de SURF Onderwijsdagen in het WTC te Rotterdam. EduArte is aanwezig met een stand op het Netwerkplein en verzorgt in samenwerking met Cibap een presentatie Online en blended leren met EduArte.

Voor meer informatie over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een presentatie, neem contact op met Educus:
Geke van Dijk, Geke.vandijkantispam@ln.sucude