Release Training EduArte 2.50

De nieuwste release van EduArte, release 2.50, die op 3 november naar productie gaat, bevat zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen vele nieuwe en mooie functionaliteiten. Zowel aan de EduArte classic kant als aan de kant van de Portalen en Digitaal Leren en Lesgeven.

Vanaf nu bieden we u de mogelijkheid om vóór de uitrol van de release, in één dag een training over de nieuwe release te volgen. Deze training wordt verzorgd door ons Productteam. U krijgt uitleg over nieuwe mogelijkheden en hoe u ze kunt gebruiken en inrichten in uw organisatie. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen hierover.
Deze training is speciaal bedoeld voor functioneel beheerders en vindt plaats in Ede in onze cursusruimte.

U bent van ons gewend dat er releasenotes geleverd worden, waarin kort beschreven staat wat de nieuwe en gewijzigde mogelijkheden zijn. Deze ontvangt u uiteraard nog steeds. Deze dag is een interessante en waardevolle aanvulling daarop.

Naar aanleiding van een eerdere aankondiging van de Release Training op de servicedesk portal hebben we al veel aanmeldingen ontvangen. Op basis hiervan hebben we twee dagen gepland voor de cursus.

Data:                     19 oktober 2017
                               24 oktober 2017
Tijd:                       10.00 tot 16.00 uur
Kosten:                € 100,= exclusief btw per deelnemer (inclusief lunch, koffie en thee)
Locatie:                Ede

Voor beide dagen zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. U ontvangt van ons bericht terug of we u hebben kunnen plaatsen voor de training. Bij veel belangstelling wordt er mogelijk nog een derde cursusdag ingepland.

N.B.
* Tot 2 weken voor aanvang van de training kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren, daarna brengen wij de kosten van de training (€ 100,= per persoon) in rekening.
* Indien u niet aanwezig kunt zijn, is het wel mogelijk om een collega in uw plaats te laten gaan.

Terug naar de nieuwsbrief