Contact

Scholen
Op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur zijn wij bereikbaar voor onderwijsinstellingen op het telefoonnummer 088 – 989 88 00. Als applicatiebeheerder kunt u inloggen op Eduarte Service (inlog vereist).

Belangrijk om te weten: Eduarte is opgebouwd uit een modulair systeem. Dat kan betekenen dat de ene onderwijsinstelling een ander pakket heeft dan de andere onderwijsinstelling. In contractuele afspraken met vele onderwijsinstellingen staat beschreven dat de school zelf het eerste aanspreekpunt is voor Eduarte voor haar leerlingen en docenten. Mochten er dus vragen zijn of problemen met bijvoorbeeld inloggen, neem dan altijd contact op met uw eigen onderwijsinstelling.

  • Bent u student, ouder, docent of ondersteund onderwijzend personeel? Dan kunt u het beste uw vraag stellen aan de Eduarte applicatiebeheerder of Servicedesk op uw school.
  • Bent u geïnteresseerd in een product demo of heeft u specifieke vragen over onze modules? Vul dan onderstaand veld in en wij nemen contact met u op.

Adres
Eduarte / Iddink Group B.V.
Galvanistraat 119
6716 AE Ede

Telefoon: 088 – 989 88 00
E-mail: info@eduarte.nl

 

 

Kamer van Koophandel & BTW-nummer
Eduarte, product van Iddink Digital B.V. is als volgt ingeschreven:

  • KvK: 09179211
  • BTW: NL8189.90.235B01

 

 

Stel uw vraag:

Heeft u een vraag, een opmerking of bent u benieuwd naar wat de Eduarte dienstverlening voor uw onderwijsinstelling kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!