Contact

Scholen
Op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur zijn wij bereikbaar voor onderwijsinstellingen op het telefoonnummer 0570 - 203 093. Als applicatiebeheerder kun je inloggen op de servicesite van Eduarte (inlog vereist).

Belangrijk om te weten: Eduarte is opgebouwd uit een modulair systeem. Dat kan betekenen dat de ene onderwijsinstelling een ander pakket heeft dan de andere onderwijsinstelling. In contractuele afspraken met vele onderwijsinstellingen staat beschreven dat de school zelf het eerste aanspreekpunt is voor Eduarte voor haar leerlingen en docenten. Mochten er dus vragen zijn of problemen met bijvoorbeeld inloggen, neem dan altijd contact op met uw eigen onderwijsinstelling.

  • Bent je student, ouder, docent of ondersteund onderwijzend personeel? Dan kun je het beste jouw vraag stellen aan de Eduarte-applicatiebeheerder of servicedesk op jouw school.
  • Ben je geïnteresseerd in een productdemo of heb je specifieke vragen over onze modules? Vul dan onderstaand veld in en wij nemen contact met je op.

Adres
Eduarte / Topicus
Keizerstraat 43
7411 HE Deventer

Telefoon: 0570 - 203 093
E-mail: info@eduarte.nl

 

 

Kamer van Koophandel & BTW-nummer
Eduarte, product van Topicus is als volgt ingeschreven:

  • KvK: 74343424
  • BTW: NL859864546B01

 

Stel je vraag:

Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de Eduarte dienstverlening voor uw onderwijsinstelling kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!