Contactgegevens

Scholen
Op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur zijn wij bereikbaar voor onderwijsinstellingen op het telefoonnummer 088 – 989 88 00. Als applicatiebeheerder kunt u inloggen op het klantportaal via de serviceomgeving Eduarte Service.

Belangrijk om te weten:
Eduarte is opgebouwd uit een modulair systeem. Dat kan betekenen dat de ene onderwijsinstelling een ander pakket heeft dan de andere onderwijsinstelling. In contractuele afspraken met vele onderwijsinstellingen staat beschreven dat de school zelf het eerste aanspreekpunt is voor Eduarte voor haar leerlingen en docenten. Mochten er dus vragen zijn of problemen met bijvoorbeeld inloggen, neem dan altijd contact op met uw eigen onderwijsinstelling.

  • Bent u student, ouder, docent of ondersteund onderwijzend personeel? Dan kunt u het beste uw vraag stellen aan de Eduarte applicatiebeheerder op uw school.
  • Bent u geïnteresseerd in een product demo of heeft u specifieke vragen over onze modules? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Adres
Eduarte / Iddink Digital B.V.
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort

Telefoon: 088 – 989 88 00
E-mail: info@eduarte.nl

Klik hier voor de routebeschrijving.

Parkeren:
U kunt parkeren in de openbare parkeergarage P1 ‘Asch van Wijckstraat’. Bij het verlaten van de parkeergarage volgt u de borden ‘Hoek3’ dat is het pand waarin Iddink Group met Eduarte gevestigd is. Dit is op nog geen 2 minuten lopen van de parkeergarage.

Kamer van Koophandel & BTW-nummer
Eduarte, onderdeel van Iddink Digital B.V. is als volgt ingeschreven:

  • KvK nummer 01111167
  • BTW nummer NL8151.27.601.B01