Nieuwsbrief mei 2018

Nieuws uit de ontwikkelteams

In deze nieuwbrief geven we een korte samenvatting van release 2.52. Meer informatie over release 2.52.

 

Releasetraining Eduarte

Gezien het succes van de vorige releasetrainingen, willen we deze graag weer voor u verzorgen! Op donderdag 31 mei a.s. in de middag kunt u deelnemen aan een training over release 2.52 en 2.52 valuepack 1. Klik hier voor meer informatie en aanmeldmogelijkheid.

 

Het ISO 27001 is binnen – we zijn trots!

Met de externe audits van november 2017 en januari jl. zijn de opzet, bestaan en werking van het Educus Informatie Beveiliging Management systeem aangetoond. Ook hebben wij een verbetercyclus ten aanzien van informatiebeveiliging aangetoond. Reden voor Dekra om aan Educus het ISO 27001 label uit te reiken. Met het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat een onafhankelijke partij onze systemen en processen heeft getoetst en positief heeft beoordeeld. Kortom een mijlpaal waar we heel trots op zijn!

 

Over de AVG, IBP en Eduarte

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Kennisnet biedt uitgebreide informatie over wat dat betekent voor de Informatiebeveiliging & Privacy (IBP) op uw school. Uw deelnemeradministratie speelt hierin uiteraard een belangrijke rol. Alle Eduarte servicemanagers hebben 3 mei jl. een uitgebreide e-mail over dit onderwerp van ons ontvangen inclusief de vraag om de Eduarte verwerkersovereenkomst 3.0. ondertekend aan ons te retourneren. Klik hier om in het kort te lezen hoe wij u met Eduarte helpen die verantwoordelijkheid te nemen.

 

Verfrissing huisstijl Eduarte

Sinds enkele weken is in de Eduarte app voor studenten, het nieuwe Eduarte logo zichtbaar. Achter de schermen werken wij momenteel hard aan de nieuwe look & feel van Eduarte. Zo ook aan de nieuwe website van Eduarte. Binnenkort informeren wij u in een aparte mailing hierover.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een presentatie, neem contact op met Eduarte:

Geke van Dijk, geke.vandijk@iddinkgroup.com