Wat is Eduarte?

Eduarte is het flexibele studenteninformatiesysteem voor meer dan 400.000 mbo-studenten. Met Eduarte heb je je administratie op orde en wordt het management goed geïnformeerd met eenduidige en betrouwbare stuurinformatie. Het biedt vlekkeloze informatievoorziening voor student, docent, administratie en management.

Eduarte brengt leren en toetsen, begeleiden en verantwoorden, beheren en faciliteren samen. Studenten weten waar zij aan toe zijn. We geven het overzicht in planning, huiswerk, stages en resultaten. Wij werken samen met gebruikers aan hetzelfde doel: studiesucces voor alle studenten. Doordat we alles wat een docent nodig heeft in één online omgeving aanbieden, laten we de docenten doen waar hun hart ligt: lesgeven en begeleiden.

Flexibel beroepsonderwijs
We bieden verschillende modules aan, zodat Eduarte aansluit bij de wensen en behoeften van jouw school.

Dienstverlening
Onze servicedesk, consultants en relatiebeheerders staan graag voor je klaar om je te helpen met je vragen en je te ondersteunen bij je IT-vraagstukken.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de Eduarte dienstverlening voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Klik op onderstaande button en neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!