Student

Je weet als student waar je aan toe bent. Je hebt het overzicht over je planning, je huiswerk, je stage en je resultaten. Van je digitale aanmelding tot aan je diplomering. Eduarte ondersteunt je met alles wat jij voor school nodig hebt. Overal en altijd.

Studiesucces voor alle studenten. De onderwijs- en administratieve organisatie werken samen aan dat ene doel. Vanuit één moderne online omgeving. Samen met de docenten en school, werken aan hetzelfde doel. Maak jij gebruik van Eduarte en heb jij hier vragen over, dan verzoeken we je deze vraag bij jouw school neer te leggen. Zij zullen de vragen beantwoorden of waarnodig jouw vraag naar ons doorzetten.

Tip: Bekijk ook nog even enkele handige instructievideo’s over Eduarte voor jou als student.

Ouders

Eduarte staat voor studiesucces voor de student en daar spelen ouders of verzogers ook een rol in. Bij minderjarige kinderen is het van belang dat de ouder inzicht heeft in cijfers, roosters en ook de mogelijkheid heeft om zijn of haar kind absent te melden. Om dit te faciliteren kan een ouder een account aan maken op de webversie van Eduarte. Hiermee heeft de ouder een goed beeld van de stappen die er gezet worden richting het studiesucces.